Ak Parti Yenişehir, üniversite öğrencileriyle bir araya geldi

Ak Parti Yenişehir, üniversite öğrencileriyle bir araya geldi
Ak Parti Yenişehir İlçe Teşkilatı Dicle Üniversitesinde öğrenim gören öğrencilerle buluştu.

Ak Parti Yenişehir İlçe Teşkilatı bugün Dicle Üniversitesinde öğrenim gören öğrencilerle bir araya gelerek, sorun ve taleplerini dinleyerek istişarelerde bulundu.

Ak Parti Yenişehir İlçe Başkanı Ender Karahan, yönetim kurulu üyeleri, Abdurrahman İskenderoğlu, Semire Akkoç, Hamdullah Üçümden oluşan heyette öğrencilerle bir araya gelerek sohbet edip, sorun ve taleplerini not alarak çözülmesi gereken sorunları ilgili makamlara iletecekleri sözünü vererek şöyle konuştu:

"Sayın Cumhurbaşkanımızın geleceğimizin teminatı olan siz gençlere ne kadar önem verdikleri hepimizin malumudur. Bizler de bugün yönetim kurulu arkadaşlarımızla sizleri ziyarete geldik. Yalnız olmadığınızı sizleri hissettirmek anlamında her zaman yanınızdayız. Sizler bizim için çok değerli, geleceğimizi sizlere emanet edeceğimiz pırıl pırıl gençlersiniz. Sizlerin ne sıkıntısı olduysa dün olduğu gibi bugün de yarın da yanınızda ve emrinizdeyiz. Bunun bilinmesini isterim."

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Dicle Üniversitesi öğrencileri ise;

"Sizin bizi Sayın Cumhurbaşkanımızın temsiliyetinde ziyarete gelmeniz, değer vermeniz yalnız olmadığımızı hissettirdiğiniz için ve sorunlarımıza duyarlılıkla yaklaşımınızdan dolayı teşekkür ederiz. Bizler de okuyarak vatanımıza, devletimize ve milletimize faydalı birey olmak istiyoruz." şeklinde konuştu.

Ziyaret, İlçe Başkanı Ender Karahan ve yönetim kurulu üyeleri öğrencilerin halı saha maçını seyrederek toplu fotoğraf çekmeleriyle  son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.