AK Partili Kurt: Eski Türkiye yok artık, takipteyiz!

AK Partili Kurt: Eski Türkiye yok artık, takipteyiz!
Diyarbakır’daki polis şiddetine ilişkin açıklama yapan AK Parti MKYK üyesi Abdurrahman Kurt, “Takipteyiz” dedi. Diyarbakır Barosu da açıklama yaparak, şiddet olayına tepke gösterdi.

AMİDA HABER- Diyarbakır’ın Bağlar İlçesi’nde bir gence yönelik polis şiddetinin kameralara yansıması sonucu 2 polis açığa alınmıştı. Konu ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan AK Parti MKYK Üyesi Abdurrahman Kurt, şu ifadeleri kullandı: “Kendi insanlığına atıyor tokadı bu polis memuru,ve duymuyor ‘Ben Allah’a güveniyorum’ sözünü. Ve Allah bir kuytuyu Diyarbekirce söylersek eşkere ediyor. Eski Türkiye değil burası artık, meslektaşlarının itibarına da bir suikast. Soruşturma başlatıldı, takipteyiz inşallah.”

Baro kınadı

Diyarbakır Barosu da yaptığı açıklamada, cezasızlık politikaları nedeniyle şiddetin arttığına vurgu yaptı. Açıklamada, “Bu cesaret ve pervasızlık yıllardır süre gelen cezasızlık politikasının ürünüdür. Diyarbakır Barosu olarak yıllardır işkence ve kötü muameleyle karşı mücadele ettik etmeye de devam edeceğiz. Adli ve idari soruşturmanın takipçisi olacağız” ifadeleri kullanıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.