Bilim Dünyası’nı Diyarbakır’da buluşturan kongre sona erdi

Bilim Dünyası’nı Diyarbakır’da buluşturan kongre sona erdi

Kaynak:Haber Merkezi

Diyarbakır’da düzenlenen 4.Uluslararası Katılımlı Doğu Pediatri Kongresi sona erdi. Bilim dünyasından 186 konuşmacının katıldığı kongreye, 1876 hekim katılım sağladı.

AMİDA HABER - Diyarbakır’da 27 Eylül'de başlayan 4.Uluslararası Katılımlı Doğu Pediatri Kongresi, kapanış etkinlikleriyle son buldu.

142 sözlü bildiri ve 110 Poster bildiri sunuldu

Doğu Pediatri Derneği Yönetim Kurulu, tarafından organize edilen kongrede, 23 Oturum, 7 kurs, 6 uydu sempozyumu, 12 sözlü bildiri oturumu ve 6 e-poster oturumunda 7 ülkeden 186 konuşmacı ve oturum başkanı bilim insanı görev aldı.

Kongreya 1876 hekim katılırken, 142 sözlü bildiri ve 110 Poster bildiri sunuldu.

pediatri-kongre.jpg

Katkıda bulunan kurum ve kuruluşlara teşekkür

Yönetim Kurulundan yapılan açıklamada, “Bilimsel ve sosyal açıdan dolu dolu bir kongreyi geride bıraktık. Hazırlık aşamasında yoğun gayret gösteren DOPED yönetim kurulumuza, kongre düzenleme kurulumuza, katkı sunan konuşmacı hocalarımıza, katılım sağlayan hekimlerimize, Dicle Üniversitesi Kongre Merkezi ekibimize, kongremizin gerçekleşmesine vesile olan firmalarımıza ve titiz ve kusursuz çalışmalarından ötürü Center Evente teşekkür ediyoruz.” denildi.

Doğu Pediatri Derneği kongreye katkılarından dolayı, Türk Pediatri Kurumu ve Pediatri Uzmanlık Akademisi Derneğine, Çocuk Gastroenteroloji Derneğine, Çocuk Acil Tıp ve Yoğun Bakım Derneğine, Sosyal Pediatri Derneğine, Neonatoloji Derneğine, Avrupa Pediatri Akademisine, Azerbeycan ve Nahçıvan Pediatri Cemiyetlerine teşekkür etti.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.