DEM Parti Diyarbakır’da ‘Barış’ mitingi düzenliyor

DEM Parti Diyarbakır’da ‘Barış’ mitingi düzenliyor

Kaynak:Haber Merkezi

DEM Parti, 1 Eylül Dünya Barış Günü Deklarasyonu açıkladı. Buna göre, Diyarbakır, Van ve İzmir’de 1 Eylül Dünya Barış Günü dolayısıyla miting düzenlenecek.

AMİDA HABER - Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Diyarbakır İl Örgütü, düzenlenen basın toplantısıyla, 1 Eylül Dünya Barış Günü Deklarasyonu açıkladı. DEM Parti milletvekili ve yöneticileri, Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) yetkilileri ile Özgür Kadın Hareketi (TJA) yetkililerinin katıldığı basın toplantısında, Diyarbakır mitinginin Dağ Kapı Meydanı’ndan gerçekleştirileceği belirtildi.

DEM Parti’nin Diyarbakır İl Örgütü’nün sosyal medya hesaplarından da paylaşılan basın açıklamasında, mitinge Diyarbakır Merkez Yenişehir’de bulunan AZC Plaza önünde bir araya gelinerek, meydana doğru yürüyüşe geçileceği belirtildi.

dem-parti-1-eylul-dunya-baris-gunu-basin-toplantisi.jpeg

DEM Parti Diyarbakır Milletvekili Serhat Eren, Türkiye’de birçok alanda adaletsizliklerin devam ettiğini ifade ederek, siyasal, ekonomik ve adalet krizinin devam ettiğini söyledi.

DEM Parti Diyarbakır İl Eşbaşkanı Gülşen Özer, bu bölgedeki tüm halkların barış ve huzura ihtiyacı olduğunu söyleyerek, haklarla barış halayına duracaklarını dile söyledi.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.