DEM Parti Eş Genel Başkanı Bakırhan: Narin Güran Nerede

DEM Parti Eş Genel Başkanı Bakırhan: Narin Güran Nerede

Kaynak:Haber Merkezi

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, Diyarbakırlı kayıp Narin Güran için açıklama yaptı, ilgili kurumları uyardı.

AMİDA HABER- Diyarbakır’ın merkez Bağlar İlçesi Tavşantepe Mahallesi’nde 5 gün önce kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ı arama çalışmaları sürerken, DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan kayıp Narin için açıklama yaptı.

narin.jpg

'Kentin her tarafında kamera var'

Sosyal medya hesabı X üzerinden paylaşım yapan Tuncer Bakırhan, “Bağlar ilçesinde 8 yaşındaki Narin Güran günlerdir bulunamıyor. Amed’in her köşesini kameralarla dolduran, iki insan bir araya gelmesin diye tüm gücünü seferber eden iktidarın düştüğü bu aciz durumdan kaynaklı geçen her saat yüreğimiz kanıyor.

'Belediyelerimiz üzerine düşeni yapıyor'

arama-001.jpg

Güran ailesini arayarak dayanışma duygularımızı paylaştık. Milletvekillerimiz, belediye eş başkanlarımız ve il örgütümüz sevgili Narin’in sağ salim ailesine kavuşması için elinden gelen her çabayı gösteriyor ve gösterecek.

'Narin Güran Nerede?'

Narin’in günlerdir bulunamaması kabul edilemez. Adli ve idari yetkilileri görevlerini layıkıyla yapma hususunda uyarıyoruz. Bir çocuğumuzu daha kaybetmeye tahammülümüz kalmadı. Bu sebeple soruyoruz: #NarinGüranNerede “ ifadelerini kullandı.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum