DEM’li belediyeden açıklama: Bayrağı kayyım indirdi!

DEM’li belediyeden açıklama: Bayrağı kayyım indirdi!
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Hasta ve Hasta Yakınları Misafirhanesi’nde Türk bayrağının kaldırıldığı iddialarını yalanladı. “Bayram kayyım dönemindi indirildi” dedi.

AMİDA HABER - Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ni karalamak amacıyla sürekli bir şekilde bayrak üzerinden yapılan asparagas haberler, özellikle belli bazı basın yayın organlarınca sürdürülüyor. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet yürüten Hasta ve Hasta Yakınları Misafirhanesi’nde Türk bayrağının kaldırıldığı yönünde çıkan iddialar üzerine inceleme başlatıldı ve sonucunu kamuoyuyla açıklama gereği duyduk.

diyarbakir-hasta-misafirhanesi.jpg

Söz konusu inceleme sonucunda “Bahse konu olan ‘DEM Partili Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Hasta Yakınları Misafirhanesinde Türk Bayrağı kaldırıldı’ olayının Aralık 2023 tarihinde yapılan boyama ve tadilat ile kaldırıldığı ve depoda muhafaza edildiği tarafımızca tespit edilip, tutanak altına alınmıştır.”

Bazı basın yayın organlarında DEM Parti’nin kazandığı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Hasta ve Hasta Yakınları Misafirhanesi’ndeki Türk bayrağının kaldırıldığı iddiası yer almıştı. (Haber Merkezi)

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum