Diyar Galeria’daki avukat ve mali müşavirler: Sadece bilgisayarımızı alalım!

Diyar Galeria’daki avukat ve mali müşavirler: Sadece bilgisayarımızı alalım!
Diyar Galeria’nın ayakta kalan 102 dairesindeki 30 avukatlık, 7 mali müşavirlik bürosundan evrak, mühür ve bilgisayarlarını almak isteyen muhasebeci ve avukatlar özel izin talep ediyor.

AMİDA HABER - Maraş merkezli depremde 4 bloklu Diyar Galeria’nın B bloğu yıkıldı. A blok da ağır hasar gördü. Yıkılmayan bloklardaki 102 daireden 7’si mali müşavirlik, 30’u avukatlık bürosu olarak kullanılıyordu. Konut sahiplerinin evcil hayvanlarının kurtarılmasının ardından, avukat ve mali müşavirler de önemli evraklarının kurtarılması için “kontrollü izin” talep ediyor.

‘Sadece bilgisayarımızı alalım’

Amida Haber’e konuşan Mali Müşavir Erkan Azizoğlu, valilik ve diğer yetkililer ile defalarca görüştükleri halde izin alamadıklarını söyledi. Mali müşavirlik bürolarında mükelleflere ait evraklar ve defterlerin yanı sıra mühürlerinin olduğunu belirten Azizoğlu, “Sadece 15 dakikalık izin istiyoruz. Bilgisayarımızı alıp çıksak dahi yeterli” dedi.

Ziynet eşyası, evraklar

Mali Müşavirler Odası Başkanı Mustafa Vural da, evcil hayvanlar için gösterilen duyarlılığın kendileri için de gösterilmesini istedi. Vural şunları söyledi: “Bazı arkadaşlarımızın çekmecelerinde paraları, ziynet eşyaları vardı. Ayrıca, evi ve bürosu aynı yerde olan arkadaşlarımız var. Bunların hem evlerinde hem bürolarında ziynet eşyaları evrakları var. Bunların kurtarılması için izin verilmesini ya da bir yöntem bulunmasını istiyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.