Diyarbakır AK Parti’de revizyon sürüyor: Aday olmayacak

Diyarbakır AK Parti’de revizyon sürüyor: Aday olmayacak

Kaynak:Haber Merkezi

Diyarbakır AK Parti’de istifalar sürüyor. Hazro İlçe Başkanı Cemal Mehmetoğlu kongrede aday olmayacağını açıkladı.

AMİDA HABER - 31 Mart yerel seçimlerinde Türkiye’nin birçok ilinde olduğu gibi Diyarbakır’da büyük oy kaybı yaşayan AK Parti’de revizyon sürüyor. Ergani, Hani ve Lice İlçe Başkanlarının ardından Hazro İlçe Başkanı Cemal Mehmetoğlu yaptığı açıklama ile kongre sürecince aday olmayacağını açıkladı.

img-0892.jpeg

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Mehmetoğlu, “Saygıdeğer kamuoyuna,”22 Ekim 2020 tarihinde devraldığım AK Parti Hazro ilçe başkanlığı görevini başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere teşkilatımıza ve hemşerilerimize layık olmaya çalışarak yapmaya gayret gösterip güzel hizmetlere imza attık ve Hazro Belediyemizi AK Parti’ye tekrar kazandırdık.
Yaklaşan 8. Olağan Kongre’de İlçe Başkanlığı görevine tekrar aday olmayacağımı kamuoyuna saygıyla duyururum. Bu süreçte bizimle olan fikirlerimizi ve kararlarımızı destekleyen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.
İlçe Başkanlığım süresince birlikte çalıştığımız;
İl Başkanlarımıza, Milletvekillerimize,
İl Kadın ve Gençlik kolları başkanlarımıza ve yönetimlerine, İl Yönetim Kurulu Üyelerimize,
Hazro ilçe Yönetim,Yürütme, Kadın ve Gençlik kollarımıza, mahalle başkanlarımıza ve yanımızda olan bütün Hazro halkına teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.