Diyarbakır Büyükşehir’den açıklama: 2 itfaiye eri patlamada yaralandı

Diyarbakır Büyükşehir’den açıklama: 2 itfaiye eri patlamada yaralandı

Kaynak:Basın Bülteni

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, bugün sabah saatlerinde Kayapınar ilçesindeki 3. Sanayi Sitesinde çıkan yangına ilişkin açıklama yaptı.

AMİDA HABER - Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı açıklamada, 3. Sanayi Sitesinde çıkan yangının itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu söndürüldüğünü, yangında 4 itfaiye erinin dumandan etkilendiği, 2’sinin de yaşanan patlamada yaralanarak hastaneye kaldırıldığını duyurdu.

Açıklamada, İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı 10 araç ve 45 personelin katıldığı söndürme çalışmalarına Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Daire Başkanlığına ait su tankerlerinin de destek verdiği aktarıldı.

itfaiye-yangin-3sanayi.jpg

2 itfaiye eri patlamada yaralandı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Reşat Bakan’ın koordine ettiği İtfaiye ekipleri, saat 08.30’da başlayan ve çıkış nedeni belirlenemeyen yangını kısa sürede kontrol altına aldığı belirtilirken, dumandan etkilenen 4 itfaiyeciye bölgeye sevk edilen 112 Acil Sağlık ekiplerince ambulanslarda müdahale edildiği belirtildi.

buyuksehir-itfaiye.jpg

Yine yangın söndürme esnasında yaşanan patlamada yaralanan 2 itfaiyecinin de hastaneye kaldırıldığı, zabıta ekiplerinin yangının çıktığı bölgede güvenlik tedbiri aldığı ifade edildi.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum