Diyarbakır Büyükşehir’den mobbing iddialarına yanıt

Diyarbakır Büyükşehir’den mobbing iddialarına yanıt
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, belediye personeli arasında ayırımcılık yapıldığı ve mobbing uygulandığına dair iddialara yanıt verdi.

AMİDA HABER - Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Emrullah Gördük, “bazı basın-yayın organlarında Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinde mobbing uygulandığına dair iddialara’ yönelik yazılı açıklama yaptı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi olarak 31 Mart yerel seçimlerinin ardından göreve geldikleri tarihten itibaren belediye bünyesinde çalışan tüm personele eşit bir yaklaşım içerisinde olduklarını belirten Gördük şunları söyledi:

‘Yeni yönetimin en doğal hakkı’

2024/04/09/buyuksehir.jpg

“Takdir edersiniz ki her yeni yönetim göreve başlamasıyla birlikte kendi kadrolarını oluşturur, çalışmalarını birlikte planlar. Bu yeni yönetimin en doğal hakkıdır. Kuşkusuz yeni yönetimin kendi kadrolarıyla çalışması kentte üretilecek hizmetin niteliğini de belirler.

Bu doğrultuda biz de yönetim kademesinde değişikliğe giderek kendi çalışma arkadaşlarımızı belirledik. Eski yöneticileri de kendi birimlerinde çalıştırmak üzere görevlendirdik.

‘Mobbing iddiaları gerçeği yansıtmıyor’

2024/04/08/buyuksehir-hatun-serra.jpg

Bazı basın-yayın organlarında iddia edildiğinin aksine mobbing iddiaları gerçeği yansıtmamaktadır. Bu kente hizmet vermeye başladığımız iki aylık süreçte hakkaniyetli, eşit, liyakat esaslı bir çalışma disiplinini esas aldık. Bundan sonra da bu disiplinle çalışmaya devam edeceğiz.” (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.