Diyarbakır buz kesiyor

Diyarbakır buz kesiyor
 Muhabir
Diyarbakır yeni bir soğuk havanın etkisinde. Akşam etkili olan soğuk hava sabah saatlerinde de hissediliyor.

AMİDA HABERDiyarbakır’da kar soğukları hissediliyor. Sonbaharın serin havası yerini soğuk havaya bıraktı. Akşam saatlerinde etkili olan soğuk hava sabah saatlerinde de etkisini sürdürüyor.

kar.jpg

Van, Ardahan ve Kars’ta etkili olan kar yağışı sonbaharın serin havasını soğuk havaya çevirdi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün paylaştığı bilgilere göre, Ardahan’da gece saatlerinde etkili olan sağanak sabaha doğru hava sıcaklığının düşmesiyle yerine kara bıraktı. Park halindeki araçları ve yeşil alanları beyaza bürüyen kar kentte etkisini sürdürüyor. Ardahan’da hava sıcaklığı gece -7 gündüz ise 2 derece olarak ölçüldü.

van-kar.jpg

Van’ın yüksek kesimlerinde kar yağışı etkisini sürdürüyor. Van’da hava sıcaklığı gece -1 gündüz ise 8 derece olarak ölçüldü.

Ağrı'nın Taşlıçay ilçesinde bulunan Aladağlar da karla kaplandı. Ağrı'da hava sıcaklığı gece -5, gündüz ise 8 olarak ölçüldü.

payiz.jpg

Bölgede yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı Diyarbakır’da da havaların soğumasına neden oldu. Diyarbakır’da gece 5 dereceye kadar düşen sıcaklık gündüz 20’li derecelerde seyrediyor.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.