Diyarbakır Dicle Üniversitesi’nde ilk ders

Diyarbakır Dicle Üniversitesi’nde ilk ders

Kaynak:Dicle Üniversitesi Basın

Dicle Üniversitesi’nde 2024-2025 eğitim öğretim dönemi başladı.

AMİDA HABER – Dicle Üniverirtesi’nde oryantasyon ve ilk ders düzenlenen bir etkinlikle başladı.15 Temmuz Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleşen etkinliğe Rektör Prof. Dr. Kamuran Eronat, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Aytaç Coşkun, Prof. Dr. M. Siraç Özerdem, Prof. Dr. Velat Şen, Genel Sekreter Doç. Dr. Mustafa Uğurlu Arslan, dekanlar, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

acili-2.jpg

Rektörden öğrencilere tavsiyeler

Yeni eğitim ve öğretim yılı için kendisinin de öğrenciler kadar heyecanlı oluğunu dile getiren Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamuran Eronat, edebiyatçı bir akademisyen olarak kelime kapasitesini arttırmanın ve iletişimi iyi kullanmanın önemine değindi.

acili-4.jpg

‘Başarının temelinde iletişim var’

Rektör Eronat, konuşmasında Diyarbakır şairlerinin dizelerine yer vererek, başarının temel noktasında iletişimin olduğunu ve her insanın bir dünya olduğunu, Dicle Üniversitesini tercih etmelerinden dolayı öğrencileri tebrik etti, eğitim-öğretim ve kariyer hayatlarında başarılar dileğinde bulundu.

acili-3.jpg

Bilgilendirme devam edecek

Üniversite yaşamına adım atan tüm yeni öğrencilerine akademik ve sosyal yaşama dair bilgilendirmelerin yapılacağı ve adaptasyon sürecine katkı sağlayacağı program ile bölüm tanıtımları, dersler, eğitim ve sınav yönetmeliği hakkında yeni öğrencilere bilgiler verilecek.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.