Diyarbakır Eğitim Araştırma’da istifa depremi

Diyarbakır Eğitim Araştırma’da istifa depremi

Kaynak:Haber Merkezi

Son dakika: Diyarbakır’da bir yılı dolmayan Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi başhekimi Dr. İhsan Solmaz istifa ettiğini duyurdu. Solmaz'ın yerine Dr. Mehmet Güzel atandı.

AMİDA HABER - Şırnak, Batman, Mardin gibi illerden her gün binlerce hastanın tedavi hizmeti aldığı Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde son dakika gelişmesi yaşandı. 14 ay başhekimsiz yönetilen Eğitim Araştırma Hastanesine 9 ay önce İç Hastalıklar Uzmanı Doç. Dr. İhsan Solmaz atanmıştı.

Solmaz: Hakkınızı helal edin

solmaz.jpg

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Solmaz istifa ettiğini duyurdu.

Solmaz şu ifadeleri kullandı, “25 Aralık 2023 tarihinden itibaren yürüttüğüm Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğinden bugün itibarı ile ailevi nedenlerle istifa edip görevimden ayrıldım. Bana bu görevi layık gören değerli büyüğüm, abim, il sağlık müdürüm Mehmet Hakan Pamukçu’ya teşekkürlerimi sunuyorum. Birlikte çalıştığım idari yönetimime, tüm sağlık camiasına uyumlu çalışmalarından ötürü teşekkürlerimi sunuyorum. Hakkı geçenlerden helallik diliyor, varsa hakkım herkese helal olsun. Dahiliye uzmanı olarak eski görevime devam edip eğitim kliniğimde eğitim sorumlusu olarak işimin başında olacağım” paylaşımı yaptı.

Solmaz’ın yerine Özel atandı

ozel.jpg

İstifa eden Solmaz’ın yerine acil uzmanı Doç. Dr. Mehmet Özel Eğitim Araştırmanın yeni başhekimi oldu.

Doç.Dr. Mehmet Özel Kimdir?

Mesleki hayatıma Hakkari Devlet Hastanesi’nde acil servisinde pratisyen hekim olarak başladı, 2012 yılında İstanbul Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Acil Tıp Kliniğinde 2012-2016 yıllarında araştırma görevlisi olarak uzmanlık eğitimim tamamladı. Sağlık Bilimleri Üniversitesi Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Acil Tıp alanında uzman hekim olarak çalışmaktayken 1 Ocak 2024 tarihinden itibaren Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Başhekim Yardımcısı olarak göreve başladı. 28 haziran 2024 tarihinden itibaren Acil Tıp Alanında Doçent unvanı aldı.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.