Diyarbakır Eş Başkanları kayyımın müteahhide ihale ettiği yolu inceledi

Diyarbakır Eş Başkanları kayyımın müteahhide ihale ettiği yolu inceledi

Kaynak:Basın Bülteni

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, Çınar ilçesine bağlı Ortaşar (Elwendî) Mahallesinde mahalleliyle bir araya gelerek taleplerini dinledi. Bucak ve Hatun, sorunların çözümü için gerekeni yapacaklarını söyledi.

AMİDA HABER – Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, ilçelere yönelik ziyaretler kapsamında Çınar ilçesine bağlı Ortaşar (Elwendî) Mahallesini ziyaret etti.

Çınar Belediyesi Eş Başkanları Semra Akyüz ve Mehmet Şerif Arzu’nun da eşlik ettiği Bucak ve Hatun, mahalle muhtarı ve vatandaşlarla bir araya geldiler.

Sorunların çözümü için gereken yapılacak

bucak-hatun.jpg

Mahalle sakinleriyle sohbet eden Bucak ve Hatun talep ve önerileri dinledi. 17 ilçede kayyım yönetiminin bıraktığı etkinin halen devam ettiğini belirten Eş Başkanlar, mahalledeki yurttaşların yaşadığı sorunların çözümü için gerekeni yapacaklarını söyledi.

diyarbakir-cinar.jpg

Kayyımın ihale ettiği grup yolunda inceleme

hatun-bucakkk.jpg

Eş Başkanlar, daha sonra kayyım döneminde bir müteahhide ihale edilen, alt temel çalışmaları tamamlanan, ancak farklı gerekçeler gösterilerek asfaltı yapılmayan 5 buçuk kilometrelik Ortaşar grup mahalle yolunda incelemelerde bulundu.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum