Diyarbakır Eşbaşkanı Doğan Hatun İçişleri Bakanı’ndan ne istedi?

Diyarbakır Eşbaşkanı Doğan Hatun İçişleri Bakanı’ndan ne istedi?
 Haber Editörü
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Doğan Hatun İçişleri Bakanı’ndan bir talepte bulundu. İşte o talebin ayrıntıları…

AMİDA HABER Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Doğan Hatun İçişleri Bakanlığı ve Diyarbakır Valiliği’nden ortak talepte bulundu. X sosyal medya hesabından paylaşım yapan Hatun, Bağlar eski Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun ve akrabalarının mal varlıklarına el konulmasına ilişkin açıklamada bulundu. İçişleri Bakanlığı ve Valiliği etiketleyen Hatun, “Suçu savcılık tarafından tespit edilmiş. Kendi zimmetine geçirdiği malları, başkalarına sattığı arsaların tekrardan Bağlar belediyesine devredilmesi gerekiyor. Halkın olan halka geri verilmelidir” ifadelerini kullandı.

Mal varlığına el konuldu

beyoglu.jpeg

AK Partili Bağlar Belediyesi eski Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun evine baskın düzenleyen polisler suç delillerine ve evde bulunan bazı materyallere el koydu. Kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele ekipleri tarafından yapılan baskında evde arama yapıldı. Arama sonucunda konu ile bağlantılı bazı evraklara da el konulduğu bildirildi. Soruşturma kapsamında Beyloğu ve bazı aile bireylerinin de mal varlıklarına tedbir konuldu. (Hozan Adar)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.