Diyarbakır Milletvekili  Ensarioğlu Yenişehir'de

Diyarbakır Milletvekili  Ensarioğlu Yenişehir'de
Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, Ak Parti Yenişehir İlçe Başkanlığına atanan Ender Karahan'a ziyarette bulundu.

Ak Parti Yenişehir İlçe Başkanlığına atanan Ender Karahan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu'nu ilçe başkanı Ender Karahan, yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları başkanı Gülşen Bünül, gençlik kolları başkanı Enes Çimen, mahalle başkanları, çok sayıda partili vatandaşlar karşıladı.

Yoğun ilgiyle karşılanan Galip Ensarioğlu burada yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"Bugün sizleri ziyaretimizin amacı ilçe başkanlığına yeni atanan Ender Karahan ve yönetimine hayırlı olması dileğinde bulunmak hasebiyle sizlerle de hasret gidermiş olduk. İlginizden dolayı da teşekkür ediyorum.

Arkadaşlar, malumunuz önümüzdeki 2024 yılı Mart ayında belediye seçimleri vardır. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde talimatları doğrultusunda aziz milletimizin gönlüne dokunarak, milletvekili arkadaşlarımla; il ve ilçe başkanlarımla, gençlik, kadın ve mahalle başkanları arkadaşlarımla sizlerle beraber tek vücut olarak sahalarda olacağız. Gece gündüz demeden elini sıkmadığımız, kapısını çalmadığımız, ev ve işyeri ziyaretleri olsun  pazarlar olsun her yerde kendimizi hissettireceğiz. 21 yıllık iktidarımız döneminde çok şükür sağlanan huzur ortamına da hep birlikte sahip çıkarak sağlık, ulaşım, sanayi, teknoloji, ekonomi, tarım ve sosyal alanda birçok devrimler yaptık. İlklere imza attık. Kalıcı eserler bıraktık ve bırakmaya da devam edeceğiz. Bütün bunları feraset sahibi halkımız kimin yapıcı kimin yıkıcı olduğunu görüyor ve biliyor. Geçmiş dönemlerde 70-80 yılda yapılamayan hizmetleri Cumhurbaşkanımızın liderliğinde biz iktidarımız döneminde yaptık. Milletimize ve halkımıza sevdalıyız. Aşkla, şevkle işimiz hizmet yolunda halkımızın hizmetkarıyız. Ve belediye başkan adaylarımızı da nakış işler gibi anketler yaparak, teşkilatların görüşlerini alarak genel merkezimizce titizlikle hazırlanıyor. İnşallah bu ayın sonlarına doğru adaylarımızı açıklayacağız. Bazı partiler gibi yıkıcı yalan dolanla işimiz olmaz. Biz işimize bakacağız. Bu kadim peygamberler, sahabeler ve evliyalar şehri memleketimize ‘Ak Parti Gönül Belediyeciliği’ni de hiçbir bahaneye sığınmadan, 14 ve 28 Mayıs seçimlerini nasıl kazandıysak bu belediye seçimlerini de kazanarak milletimizin hizmetkarı olmaya devam edeceğiz inşallah." dedi.

Ak Parti Yenişehir İlçe Başkanı Ender Karahan' ise yaptığı konuşmada şunları aktardı;

"Sayın vekilim, değerli dostlar. Sizleri aramızda görmekten onur duyduk. Şeref  verdiniz.  Hoşgeldiniz.

Yenişehir İlçe Teşkilatı olarak ciddi anlamda belediye seçimlerine hazırlanırken vatandaşlarımızla, STK'lerle, esnaflarımızla, yerel basınımızla, gençlerimizle hane ve işyeri ziyaretleri gerçekleştirip gönüllere dokunmaya çalışarak, her kesimi kucaklayarak, bir takım ruhuyla gece gündüz sahalardayız. Diyarbakır'a ve Yenişehir'e ‘Ak Parti Gönül Belediyeciliği’ni inşallah kazandıracağız." dedi.

Daha sonra günün anlam ve önemine binaen fotoğraf çekimi yapıldı ve ziyaret sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.