Diyarbakır: Narin olayının kara kutusundan dikkat çeken ifade

Diyarbakır: Narin olayının kara kutusundan dikkat çeken ifade
 Muhabir
Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos'ta katledilen ve cansız bedeni 19 gün sonra 8 Eylül’de Eğertutmaz Deresi'nde bulunan Narin Güran olayı, gündemdeki yerini ve gizemini korumaya devam ederken, yeni bir gelişme yaşandı.

AMİDA HABER – Baş şüpheli amca Salim Güran, anne Yüksel Güran ve abi Enes Güran’ın da aralarında bulunduğu 11 kişinin tutuklandığı Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma, genişleyerek devam ediyor.

Narin olayının kara kutusu yenge mi?

"Suç delillerini yok etmek" suçundan tutuklanan amca Fuat Güran'ın eşi Hediye Güran da geçtiğimiz günlerde gözaltına alınmış ve onun ifadeleri doğrultusunda Pazar günü Tavşantepe Köyü’nde Narin’in akrabaları oldukları belirtilen İ.K ile Ş.K da gözaltına alınmıştı.

Hediye Güran’ın ifadeleri doğrultusunda, sahte ihbarda bulundukları gerekçesiyle gözaltına alınan İ.K ile Ş.K bugün Jandarma’daki sorgularının ardından Adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Verdiği ifadeler ile Narin olayının kara kutusu olarak değerlendirilen Hediye Güran’ın gözaltı süresinin uzatıldığı bildirildi. Hediye Güran’ın bugün Diyarbakır Adliyesine çıkarılması bekleniyor.

2024/08/28/narin-guran-arama-1.jpeg

‘Anne Enes’e çok sinirli olduğunu söyledi’

Tutuklu amca Fuat Güran’ın eşi şüpheli yenge Hediye Güran’ın gözaltı süresi uzatılırken jandarmadaki ifadesinde, “Narin'in annesi Yüksel Güran'ın oğlu Enes'e o gün çok sinirli olduğunu” söyledi.

2024/08/23/narin-gural-annesi.jpg

‘Enes’i annesi dişledi’

Olay günü anne-oğulun Narin'in öldürülmüş olduğu düşünülen ahırda boğuştuğunu da iddia eden yenge Güran, şöyle devam etti: “Annesi Enes'in kolunu dişledi ama neden olduğunu bilmiyorum. Annenin Enes'i dövdüğünü biliyorum. Çok sinirliydi.”

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.