Diyarbakır Sanayi sitesinde yangın: Ekipler sevk edildi

Diyarbakır Sanayi sitesinde yangın: Ekipler sevk edildi

Kaynak:Sosyal Medya

Diyarbakır merkez Yenişehir ilçesinde bulunan 2. sanayi sitesindeki bir iş yerinde yangın çıktı. Ekiplerin müdahalesi ile yangın söndürüldü. Yenişehir Belediyesi Eş Başkanı Mehmet Ergün inceleme yaptı.

AMİDA HABER - Diyarbakır merkez Yenişehir ilçesinde bulunan 2. sanayi sitesindeki bir iş yerinde yangın çıktı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri gönderildi.

yangin-1.jpeg

Yangın büyüyerek devam ediyor

Kısa sürede olay yerine gelen ekipler yangına müdahale etti. Ancak yangının diğer binalara sıçraması üzerine takviye ekipler istendi.

İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde yangın, daha fazla zarara yol açmadan kontrol altına alındı. Yangının tamamen söndürülmesinin ardından yetkililer olayla ilgili kapsamlı bir inceleme başlattı.

Ergün: Yangının nedeni araştırılıyor

ergun.jpg

Olayla ilgili açıklama yapan Diyarbakır Yenişehir Belediyesi Eş Başkanı Mehmet Ergün, "Yenişehir ilçemizdeki 2. Sanayi Sitesi'ndeki bir yedek parça dükkanında bugün çıkan yangın hepimizi endişelendirdi. Sevindirici olan can kaybının yaşanmaması ve yangının diğer dükkanlara sıçramamasıydı. İtfaiye ekiplerinin yoğun çabası sonucunda yangın kontrol altında alındı ve söndürüldü. Maddi hasar oluşan dükkanda incelemeler yapılıp yangının nedeni araştırılacak. Biz yangından etkilenen esnafımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Bir daha böyle felaketlerin yaşanmamasını diliyoruz" şeklinde konuştu.

Yangında yaralanan iş yeri çalışanı 3 kişi ile dumandan etkilenen 1 kişi kentteki hastanelere kaldırılırken, ekiplerin müdahalesi sonucu yangın kontrol altına alınarak söndürüldüğü bildirildi.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum