Diyarbakır Sur’da Karne Heyecanı!

Diyarbakır Sur’da Karne Heyecanı!
Diyarbakır Sur Kaymakamı ve Belediye Başkanı Asım Solak, Sur ilçesine bağlı Hamuryazan İlköğretim okulu ile Sur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde eğitim gören öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu.

Diyarbakır Sur’da Karne Heyecanı! Sur Kaymakamı ve Belediye Başkanı Asım Solak minik öğrencilere karne hediyesi verdi.

Diyarbakır’da bulunan bin 792 okulda 483 bin 360 öğrenci 25 bin 726 öğretmenden karnesini alarak yarıyıl tatiline girdi. Yarıyıl tatiline giren öğrencilerin karne heyecanına ortak olan Sur Kaymakamı ve Belediye Başkanı Asım Solak minik öğrencilere karne hediyesi verdi.

İlk olarak Sur İlçesine bağlı Hamuryazan İlköğretim okulunu ziyaret eden Sur Kaymakamı ve Belediye Başkanı Asım Solak minik öğrencilerle ilgilenerek karnelerini dağıttı. Karne dağıtımında öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Daha sonra Sur ilçe Merkezinde bulunan ile Sur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde eğitim gören Lise öğrencilerini ziyaret eden Kaymakam Solak, burada da öğrenciler ile uzun vakit geçirerek öğrencilere başarı dilekleri ve tatil sürecinde eğitimlerini ihmal etmemelerini istedi.

Özellikle Lise öğrencilerinin tatil sürecini çok iyi değerlendirmelerini isteyen Sur Kaymakamı ve Belediye Başkanı Asım Solak öğrencilerin düşük puanlı derslerini yükseltmelerini, kitap okumalarını, soru çözmelerini ve gelecek için ikinci yarıya çok daha çalışmalarını isteyerek,’’ Çocuklarımıza, değerli öğretmenlerimize ve kıymetli velilerimize sağlıklı ve huzurlu tatiller diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.