Diyarbakır Valiliği’nde revizyon: Sivil müdür atandı

Diyarbakır Valiliği’nde revizyon: Sivil müdür atandı

Kaynak:Haber Merkezi

Diyarbakır Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü İsmail Demirtaş’ın yerine daha önce BİK Müdürlüğü görevi yapan Hasan Kutay atandı.

AMİDA HABER - Atandığı ilk günden bu yana verdiği mesajlarla ezberleri bozan Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu’nun talimatıyla bir ilk yaşandı. Uzun yıllar polis kökenli kişilerin atandığı Diyarbakır Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nde önemli bir revizyon gerçekleşti.

Vali Murat Zorluoğlu’nun talimatıyla Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü olarak görev yapan İsmail Demirtaş’ın yerine eski BİK Diyarbakır Müdürlüğü görevi de yapan Hasan Kutay’ı atadı.

e6d6e506-3202-445a-9b3d-2cc52841f08f.jpg

Kutay’dan açıklama

Yeni göreve atanan Hasan Kutay, Valilik basın grubundan şu paylaşımı yaptı:

Basın İlan Kurumundaki görevimden dün itibarıyla ayrılmış bulunmaktayım. Sayın Valimiz Murat Zorluoğlu’nun takdir ve tensipleri ile Diyarbakır Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü olarak atamam gerçekleştirilmiştir. Bu görevi şahsıma tevdi eden Diyarbakır Valimiz Sayın Murat Zorluoğlu’na gönülden teşekkür ederken, bu güvene layık olmak üzere şehrimiz için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğimizi belirtmek isterim. Kıymetli arkadaşlar; bugüne kadar iş birliği içerisinde şehrimiz ve ülkemiz için güzel işlere imza attık. Sizlerin de desteğiyle daha güzel, daha refah bir Diyarbakır daha güzel hizmetlerde bulunacağımıza yürekten inanıyor, çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.