Diyarbakır Valisi helallik istedi: Memleketime yerleşeceğim!

Diyarbakır Valisi helallik istedi: Memleketime yerleşeceğim!
Diyarbakır Valiliği’nin düzenlediği bayramlaşma töreninde konuşan Vali Ali İhsan Su, vedalaştı, memleketine yerleşeceğini söyledi.

AMİDA HABER - Kurban Bayramı nedeniyle Diyarbakır Valiliği, halkla bayramlaşma töreni düzenledi. Törene, Vali Ali İhsan Su, Gıda Tarım ve Hayvancılık eski Bakanı Mehmet Mehdi Eker, AK Parti milletvekilleri Galip Ensarioğlu, Mehmet Sait Yaz, 8. Ana Jet Üs Komutanı Tuğgeneral Gürtaç Kayapınar, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım, İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, kamu kurum temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

vali-helallik1.jpeg

Veda konuşmasını yaptı

Bayramlaşma töreninde konuşan Vali Ali İhsan Su, 25 Haziran’da yaş haddinden emekli olacağını belirterek, helallik istedi. “Hem kayyum hem de valilik görevimizde önemli hizmetler yaptık” diyen Ali İhsan Su şunları söyledi: “Diyarbakırlı hemşerilerimiz her şeyin en güzeline layıktır. Bundan sonra gelecek arkadaşlarımız sizlere çok daha güzel hizmetler vermeye devam edecekler. Bu vesileyle hepinize veda ediyorum. Hakkınızı helal edin, benim hakkım varsa helal hoş olsun. Bundan sonra Allah izin verirse memleketim Konya’ya yerleşeceğim.” (Haber Merkezi)

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum