Diyarbakır Yenişehir İlçe Başkanı koca çınarlarla buluştu!

Diyarbakır Yenişehir İlçe Başkanı koca çınarlarla buluştu!
Diyarbakır AK Parti Yenişehir İlçe Başkanlığına yeni atanan Ender Karahan Koca, koca çınarlarla bir araya gelerek, dertlerine derman olmak istedi.
Diyarbakır

AK Parti Yenişehir ilçe Başkanlığı, yerel seçimlerin yaklaşmasıyla çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Cumhurbaşkanının liderliğinde yürüttükleri yerel seçim çalışmaları kapsamında hemen herkesin gönlünü kazanmak isteyen

AK Parti

İlçe Başkanı Ender Karahan, Rızvan Ağa caddesinde bulunan 65 yaş üstü koca çınarlarla buluştu.

diyarbakir-yenisehir-ilce-baskani-koca-cinarlarla-bulustu

Yenişehir AK Parti sorun sıkıntılarını dinledi

AK Parti Yenişehir İlçe Başkanlığına yeni atanan Ender Karahan, ilçe sekreteri ve başkan yardımcısı Ruhat Artuklar, yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Kooperatifler Mahalle Başkanı ve gazetemiz yazarlarından Şevket Koyuncu, Yenişehir Belediyesine ait  Rızvan Ağa Caddesi üzerinde bulunan 65 yaş ve üstü millet kıraathanesinde koca çınarlara ziyarette bulunarak sorun ve sıkıntılarını dinledi.

diyarbakir-yenisehir-ilce-baskani-koca-cinarlarla-bulustu

‘Sizin derdiniz bizim derdimiz’

Ender Karahan gerçekleştirdiği buluşmada yaptığı konuşmasında, ‘’Siz değerli büyüklerimizi, ziyaret etmek amacıyla, birikim, tecrübe ve engin bilgilerinizden faydalanmak ayrıca sizlerin sorun ve taleplerini dinleyerek dualarınızda ve gönüllerinizde yer edinmek isteriz. Bugün siz büyüklerimizle bir araya gelmek istedik, bizim için çok kıymetli ve değerlisiniz. Ben ve teşkilatım gece gündüz demeden her zaman sahada olacağız. Sizin derdiniz bizim derdimiz sizinle olmaktan onur ve şeref duyarız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.