Diyarbakır’a yeni park: İsmini halk belirleyecek

Diyarbakır’a yeni park: İsmini halk belirleyecek

Kaynak:Bağlar Belediyesi

Diyarbakır merkez Bağlar İlçe Belediyesi, 23 bin 429 metrekarelik alanda park çalışmasına başladı. Parkın adını halk belirleyecek.

AMİDA HABER- Diyarbakır Bağlar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, halkın yeşil ve sosyal alan talebi üzerine harekete geçerek, Bağcılar Mahallesi Ahmet Kaya Caddesi üzerinde 23 bin 429 metrekarelik alanda park çalışmasına başladı.

baglar.jpg

Çalışmalar devam ederken, Park ve Bahçeler Müdürlüğü bir ilke imza atarak karekod uygulaması ile halkın taleplerini almaya başladı. Parkta yapılan düzenleme çalışmalarını Bağlar Belediyesi Eş başkanları Leyla Ayaz ve Siraç Çelik, başkan yardımcısı Reşat Yücel, birim müdürleri ve meclis üyeleri de takip etti.

aaaa.jpeg

‘Parkımız halkın taleplerine göre oluşturulacak’

Eş Başkanlar yaklaşık 24 bin metrekare alanda oluşturulacak park için Park ve Bahçeler Müdürü Ulaş Birtane’den bilgileri alarak, alanda inceleme yaptı. Mahalle sakinleri ile de bir araya gelen Eş Başkanlar, halkın taleplerini dinleyerek, parkın içeriğinin ve isminin de bu doğrultuda şekilleneceğini vurguladı. Karekod uygulamasının yanı sıra ev ev yapılacak görüşmelerde de mahalle sakinlerinin önerileri alınacak.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.