Diyarbakır’da 152 hekime uyum eğitimi verildi

Diyarbakır’da 152 hekime uyum eğitimi verildi

Kaynak:Anadolu Ajansı

Diyarbakır'da, İl Sağlık Müdürlüğü göreve yeni başlayan 152 hekime yönelik uyum eğitimi verildi.

AMİDA HABER - Konuyla ilgili Diyarbakır İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, 118. Devlet Hizmet Yükümlüsü kurasında Diyarbakır’da kamu sağlık tesislerine atanan hekimlere yönelik oryantasyon eğitimi verildi.

Yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Hakan Pamukçu, oryantasyon eğitimi ve etkileşim çalışmalarının verimli geçtiğini belirtti.

‘Diyarbakır’ın zenginliği günümüzde de devam etmekte’

saglik-2-002.jpg

Hekimlere meslek hayatında başarı dileyen Pamukçu, "Bu kent bilimde, medeniyette, sosyal ve kültürel hayatta bölgenin kalkınmasına katkıda bulunmuş bir kenttir. Nitekim binlerce yıldır birçok medeniyete ev sahipliği yapması da bu zenginliğindendir. Diyarbakır’ın zenginliği günümüzde de devam etmekte olup, tıp biliminde birçok bilimsel araştırmanın gerçekleşmesine imkan tanımış, gerek ulusal gerek uluslararası kongre ve konferanslara da ev sahipliği yaparak başta Diyarbakır'da olmak üzere bölgede de görev alan hekim arkadaşlarımız için tıptaki güncel gelişmeleri takip etme fırsatını yerinde sunmuştur. Yalnız bilimsel çalışmalarla da değil, sosyal ve kültürel yaşamda da gerçekleştirilen aktivite ve programlar ile sanatsal çalışmalara yön vermiştir. Hekimi, hemşiresi ve yardımcı sağlık personeli ile hastalıklara karşı hep birlikte mücadele vermekteyiz" dedi.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.