Diyarbakır’da 5 yıllık DEM dönemi başladı

Diyarbakır’da 5 yıllık DEM dönemi başladı

DEM Parti’den Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı seçilen Doğan Hatun ile Serra Bucak, belediye binasına girdi. Eş Başkanlar belediye önünde davul zurnayla karşılandı.

AMİDA HABER- AK Parti’nin itirazından dolayı 8 gün geciktirilen mazbatalar İl Seçim Kurulu tarafından DEM Parti Eş Başkanı Serra Bucak’a verildi.

Mazbatalarını aldıktan sonra Dağkapı Meydanı’na gelen eş başkanlar Serra Bucak ile Doğan Hatun, kalabalık bir grup ile belediye binasına kadar yürüdü.

buyuksehir-hatun-serra.jpg

DEM’li eş başkanlara, DEM Parti Diyarbakır İl Eş Başkanları Abbas Şahin ile Pınar Sakık Tekin ile Diyarbakır Barosu eski Başkanı Mehmet Emin Aktar ile vekiller de eşlik etti.

supurgeee1.jpg

‘Kayyım dışarı’ sloganları atıldı

Sloganlarla belediye binasının önüne gelen Serra Bucak ile Doğan Hatun, açıklama yaptı. Bucak, “Artık kendimizi de kentimizi de biz yöneteceğiz” dedi. Belediye önünde toplanan grup “Kayyım dışarı” sloganı attı.

Açıklamanın ardından, eş başkanlar kalabalık grup ile birlikte belediye binasına girdi. Bazı vatandaşların süpürgeyle belediye binasına girmesi dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.