Diyarbakır’da 915 kilogram uyuşturucu esrar ele geçirildi!

Diyarbakır’da 915 kilogram uyuşturucu esrar ele geçirildi!
Diyarbakır’ın Lice İlçe kırsalında uyuşturucu imalatçısı ve satıcılarına yönelik operasyon düzenlendi.

Uğur KASİOĞLU

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı, Lice İlçesi Bağlan Mahallesi kırsalında uyuşturucu imalatçısı ve satıcılarına yönelik operasyonda 220 kilogram kubar esrar, 695 kilogram toz esrar olmak üzere 915 kilogram uyuşturucu ele geçirildi.

‘Eren Huzur İlkbahar-Yaz Şehit J.Uzm.Çvş. Uğur KARTAL 60-61 operasyonu’ adı verilen operasyonun detaylarını Diyarbakır Valiliği paylaştı. Valilik’ten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığınca; bölücü terör örgütü ile yasadışı uyuşturucu üretimi ve ticareti yapanlar arasında var olan bağı somut deliller ile ortaya koymak, operasyon bölgesi içerisinde saklanan uyuşturucu maddeleri ve bunları gizleyenleri bularak adalete teslim etmek maksadıyla Lice Bağlan Mahallesi kırsalında icrasına başlanılan Eren Huzur İlkbahar-Yaz Şehit J.Uzm.Çvş. Uğur KARTAL 60-61 operasyonu başarıyla tamamlanmıştır.

Söz konusu operasyonda; (10) ayrı noktada, 220 kilogram kubar esrar, 695 kilogram toz esrar ele geçirilmiştir. Ele geçirilen uyuşturucu maddeler muhafaza altına alınmıştır.

Bölgemizde yaşayan vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması maksadıyla operasyonlara artan bir azim ve kararlılıkla devam edilecektir”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.