Diyarbakır’da ağır hasarlı binalar fuhuş ve uyuşturucuya teslim

Diyarbakır’da ağır hasarlı binalar fuhuş ve uyuşturucuya teslim
Diyarbakır’da depremlerde ağır hasar gören binalar, yıkılma tehlikesi nedeniyle tehlike saçıyor. Aynı zamanda boş olan bu binaların fuhuş ve uyuşturucuya teslim olduğu iddia ediliyor.

AMİDA HABER - Kahramanmaraş merkezli 6 şubat depremlerinin üzerinden bir buçuk yıl geçmesine rağmen Diyarbakır’da ağır hasar gören binaların halen yıkılmaması büyük tehlike arz ediyor.

‘Boş binalar fuhuş ve uyuşturucu yuvasına döndü’

hasarlibinalar-diyarbakir66.jpg

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesindeki hasarlı binalar, depremin üzerinden yaklaşık bir buçuk yıl geçmesine rağmen henüz yıkımı gerçekleşmedi.

Mahalle sakinleri, hasarlı binaların uyuşturucu ve fuhuş yuvasına döndüğünü belirterek bir an önce yıkılmasını istiyor.

İnsanlar binaların önünden korkarak geçiyor

hasarlibinalar-diyarbakir3.jpg

Merkez Bağlar ilçesi 5 Nisan Mahallesi 787'nci Sokak'taki 7 katlı İbrahimoğulları Apartmanı ve Baran Apartmanı ile ismi öğrenilemeyen bir bina da depremin üzerinden bir buçuk yıl geçmesine rağmen yıkılmayı bekliyor.

Mahalleli, korkarak etrafından geçtiği binaların can güvenliklerini tehlikeye attığını, ayrıca fuhuş ve uyuşturucu madde kullananların kolonların hepsinin patladığı binalarda cirit attığını söyleyerek, yetkililerin duruma acil bir çözüm bulması talebinde bulundular. (Haber Merkezi)

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.