Diyarbakır’da AK Parti Milletvekilleri mazbatalarını aldı

Diyarbakır’da AK Parti Milletvekilleri mazbatalarını aldı
AK Parti Diyarbakır Milletvekilleri Galip Ensarioğlu, Mehmet Sait Yaz ve Suna Kepolu Ataman ile CHP'den 21 yıl sonra çeçilen Sezgin Tanrıkulu mazbatalarını aldı.

AMİDA HABER- 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde AK Parti’den Diyarbakır milletvekili seçilen Galip Ensarioğlu, Mehmet Sait Yaz ve Suna Kepolu Ataman bugün Diyarbakır Adliyesi'nde bulunan İl Seçim Kuruluna giderek mazbatalarını aldı.

Ensarioğlu: Teşekkürler Diyarbakır

Mazbatasını alan AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Ensarioğlu, “Teşekkürler Diyarbakır! 28. Dönem AK Parti Diyarbakır Milletvekilleri olarak mazbatamızı, hemşerilerimizin bizlere emaneti olan görevimizi teslim aldık. Ülkemize, memleketimize ve gazi meclisimize hayırlı olmasını dileriz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın şahsımıza tevdi ettiği bu kutsal görev için şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

CHP Diyarbakır Milletvekili Tanrıkulu mazbatasını aldı

Öte yandan 21 yıl sonra CHP’den seçilen Sezgin Tanrıkulu da mazbatasını aldı.

sezgin-tanrikulu.jpg

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Tanrıkulu, “ Teşekkürler #Diyarbakır, teşekkürler değerli hemşehrilerim, teşekkürler sevgili dostlarım. Sizi mahcup etmeyeceğim” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.