Diyarbakır'da AK Partili Muhammet Asena Sahada Halkın İçinde!

Diyarbakır'da AK Partili Muhammet Asena Sahada Halkın İçinde!
AK Parti Yenişehir Belediye Başkan Adayı Muhammed Asena, seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum ve vatandaş ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamında sırasıyla; Yenişehir Ziraat Odası Başkanlığı ve Yeniden Yaşam Kanserle Mücadele Derneği ve Şehit Ali Gaffar Okkan Akademi Lisesi’ni ziyaret eden Asena, Yenişehir semt pazarında vatandaşlarla bir araya gelmeyi de ihmal etmedi.

Diyarbakır'da AK Partili Muhammet Asena Sahada Halkın İçinde! Asena, seçim çalışmaları kapsamında dur durak bilmeden çalışmalarını sürdürüyor.

TEŞKİLAT TA ÇALIŞMALARA DAHİL OLUYOR

AK Parti’nin Diyarbakır Yenişehir İlçe Belediye Başkan Adayı Muhammed Asena, seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum ve vatandaş ziyaretlerini beraberindeki AK Parti İlçe Başkanı Ender Karahan ve teşkilat üyelerinin katılımıyla sürdürüyor.

ZİRAAT ODASI ZİYARETİ

İlk olarak Yenişehir Ziraat Odası Başkanlığı’nı ziyaret eden Asena, burada Başkan Süleyman İskenderoğlu ve yönetimi tarafından karşılandı. Hoş sohbet ortamındaki ziyarette konuşan AK Parti Yenişehir Belediye Başkan Adayı Muhammet Asena, kentteki her bir ferdi ayrı ayrı önemsediklerini söyledi. “Hayırlısıyla kazandığımız takdirde Yenişehir’in sorunları hep beraber istişare ederek sizi de belediyemizin bir paydaşı olarak birlikte yöneteceğiz inşallah” dedi.

SORUN VE SIKINTILAR NOT EDİLDİ

Daha sonra Şehit Ali Gaffar Okkan Akademi Lisesine geçen Asena ve beraberindeki AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Ender Karahan ve teşkilat mensupları, burada okul yönetimi ve öğrencilerle okul hakkında görüş alışverişinde bulundu. Burada sorun ve sıkıntılar not edilirken, yapılan öneri ve değerlendirmeler de can kulağıyla dinlendi.

“YAPTIĞIM YAPACAKLARIMIN TEMİNATIDIR”

AK Parti heyeti daha sonra Yeniden Yaşam Kanserle Mücadele Derneği’ne geçerek burada Dernek Başkanı Şükrü Abay ve dernek üyeleri ve akademisyen Hayrullah Akyıldız tarafından karşılandı. Burada konuşan Dernek Başkanı Şükrü Abay, bin 260 kanser hastası üyelerinin bulunduğunu, Asena ve Karahan ile teşkilatının kendilerini ziyaretleri dolayısıyla moral ve motivasyon açısından çok önemli bir iş yaptıklarını belirterek, seçimlerde başarılar diledi. Belediye Başkan Adayı Muhammet Asena, derneğin; kendisini başhekimlik yaptığı dönemde yaptığı hizmetleri yakinen bilen insanlar olduklarını belirterek, “Yaptığım hizmetleri sizlerin desteğini alarak ta yapacağım hizmetlerin teminatı olarak görmenizi istiyorum” diyerek destek istedi.

HALKIN İÇİNE İNDİ

Asena, Yenişehir semt pazarında vatandaşlarla bir araya gelmeyi de ihmal etmedi. Tek tek esnaf ve vatandaşları dinleyen Asena ve Karahan, sorun ve sıkıntıların üzerinden gelebilmek için el birliğiyle çalışmayı belediyeyi birlikte yönetmeyi kendilerine şiar edindiklerini dile getirdi. Esnaf ve vatandaşın da yakından tanıdığı isim olan Asena ve Karahan kendilerine gösterilen teveccühe layık olmak için büyük gayret gösterdiklerini ve göstereceklerini dile getirdiler.

AK PARTİ YENİŞEHİR’DE TAM KADRO

AK Parti Yenişehir Belediye Başkan Adayı Muhammet Asena’ya seçim çalışmaları kapsamında yapılan ziyaretlerde AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Ender Karahan, AK Parti Yenişehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülşen Bünül, AK Parti Yenişehir Gençlik Kolları Başkanı Halil Konak, AK Parti Yenişehir encümen adayları Tahsin Ulu, Ekrem Güler, Zafer İskenderoğlu ve Kooperatifler Mahalle Başkanı Şevket Koyuncu eşlik ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.