Diyarbakır’da AK Parti’nin 23. kuruluş yıl dönümü kutlandı

Diyarbakır’da AK Parti’nin 23. kuruluş yıl dönümü kutlandı

Kaynak:Anadolu Ajansı

Diyarbakır'da Adalet ve Kalkınma Partisi’nin (AKP) 23. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kutlama programı düzenlendi.

AMİDA HABER - Diyarbakır AK Parti İl Başkanlığı tarafından bir otelde düzenlenen programda yer alan AK Parti Milletvekili Galip Ensarioğlu, partilerinin kuruluşunun 23. yılı etkinliğinde konuştu.

akp1.jpeg

AK Parti’nin Cumhuriyet tarihinde en uzun süreli iktidarda kalan partisi olduğunu söyleyen Ensarioğlu, "23 yıl, bir ömür ve kesintisiz bir iktidar. Türkiye Cumhuriyeti'nin tarihi boyunca en uzun süre iktidarda kalan, halkın desteğini alan bir siyasi partidir AK Parti. Bu parti halkın kendisidir, halkın iradesidir. O yüzden 23 yıldır halkın desteğiyle bu millete hizmet ediyor. Buradan baktığımda 23 yıl boyunca büyük bir mücadele veren neferler var burada. Mücadelemiz yılmadan, yorulmadan ilk günkü şevkle, ilk günkü aşkla ve inançla bundan sonra da inşallah devam edecek" dedi.

Etkinlikte konuşan AK Parti İl Başkanı Mehmet Raşit Ocak ise AK Parti'nin 23 yıl önce kurulduğunu ve kısa sürede vatandaşların desteğini altığını belirtti.

akp3.jpeg

Ocak, "23 yıllık iktidarımız sürecinde ülkemiz her alanda büyük mesafeler katetti. Gerçekleştirdiğimiz reformlar ve projeler, Türkiye'nin kalkınma yolculuğunda önemli mihenk taşları olarak tarihe geçti. AK Parti kurulduğu ilk günkü heyecanı içinde barındıran, yenilenmeyi bilen ve milletimizin desteğiyle geleceğe kararlılıkla yürüyen bir partidir. Diyarbakır'ı ve Türkiye'yi geleceğe taşımaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

akp.jpeg

Programdaki konuşmaların ardından katılımcılar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla AK Parti Kongre Merkezi'nde düzenlenen ve canlı yayınla ekrana yansıtılan "AK Parti 23. Kuruluş Yıldönümü Programı"nı izledi.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.