Diyarbakır’da anne adaylarına ücretsiz Gebe Sınıfı açıldı

Diyarbakır’da anne adaylarına ücretsiz Gebe Sınıfı açıldı

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

Diyarbakır’da Talaytepe Sağlıklı Hayat Merkezi tarafından anne adaylarına yönelik eğitim vermek amacıyla Gebe Sınıfı açıldı.

AMİDA HABER Diyarbakır Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı Talaytepe Sağlıklı Hayat Merkezi’nde gebelik dönemi sonrası sağlıklı nesillerin yetiştirilmesi için anne adaylarına ücretsiz eğitim verme amacıyla oluşturulan “Gebe Sınıfı” hizmete başladı.

anne3.jpgDiyarbakır Talaytepe Sağlıklı Hayat Merkezi’nde açılan sınıfta, gebelik sürecinde adaylarının bilinçlenmesi ve sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirmeleri için çeşitli eğitimler verilecek. Hizmet verecek uzman personeller tarafından anne adaylarına rehberlik edilerek gebelik sürecinde hem fiziksel hem de psikolojik hazırlıklarının desteklenmesi hedefleniyor.

Tüm anne adaylarına hizmet verilecek

anne-2.jpgÜcretsiz olarak verilecek eğitimlerde, doğum evreleri, ağrıyla ilaçsız baş etme, doğum sonu dönemde yaşanabilecek sorunlar ve erken tanı, gebelikte tehlike işaretleri ve acil durumlarda izlenecek yollar gibi birçok konuda eğitmenler tarafından danışmanlık hizmeti de verilecek.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.