Diyarbakır’da buzları eriten düğün

Diyarbakır’da buzları eriten düğün

Kaynak:Haber: Zelal Sinayiç

Diyarbakır’da eski Vali Ali İhsan Su’nun Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası’na uyguladığı ambargo, Diyarbakır’ın yeni Valisi Murat Zorluoğlu ile bozuldu.

AMİDA HABER - Diyarbakır’ın eski Valisi Ali İhsan Su, görev süreci boyunca Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya ile bir araya gelmemek için yoğun çaba göstermiş ve hiçbir etkinlikte birlikte yer almamıştı. Ali İhsan Su, valiliğin programlarına da DTSO Başkanı Mehmet Kaya’yı davet etmiyordu.

diyarbakir-vali.jpeg

Ali İhsan Su’nun emekliye ayrılmasının ardından Diyarbakır’a atanan yeni Vali Murat Zorluoğlu, bu gayri resmi ambargoyu bozdu.

Şimşek ailesinin düğünü bir araya getirdi

İş insanı ve Diyarbakır OSB Müteşebbis Heyeti Başkanvekili Ramazan Şimşek’in yeğeninin düğünü, kentin önde gelenlerini buluşturdu.

diyarbakir-vali2.jpeg

Düğüne, Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, Diyarbakır Vali Vekili Abdullah Çiftçi, DTSO Başkanı Mehmet Kaya, OSB Başkanı Mustafa Fidan, Ticaret Borsası Başkanı Engin Yeşil ve STK temsilcileri ile iş insanları katıldı.

Aynı masada oturdular

Düğünde Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu ile DTSO Başkanı Mehmet Kaya’nın aynı masada oturması dikkat çekti.

diyarbakir-vali3.jpeg

Vali Zorluoğlu için Karadeniz türkülerinin de çalındığı düğünde, çiftin nikah şahitleri de Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, DTSO Başkanı Mehmet Kaya ve diğer STK başkanları oldu.

Kentte göreve başladıktan sonra ilk nikah törenine katıldığını ifade eden Vali Zorluoğlu, çifte ömür boyu mutluluklar diledi. Vali, “yuvayı dişi kuş yapar” diyerek evlenme cüzdanını geline takdim etti.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum