Diyarbakır’da DEM’li başkan ile Ensarioğlu atıştı!

Diyarbakır’da DEM’li başkan ile Ensarioğlu atıştı!
 Muhabir
AK Parti Diyarbakır milletvekili Galip Ensarioğlu’nun, dünkü yasaklanan DEM Parti mitingini eleştirerek sarfettiği ‘kaos ve kargaşa’ yaratmak istiyorlar sözlerine, Sur Belediyesi Eş Başkanı Adnan Örhan cevap verdi.

AMİDA HABER – MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin mecliste DEM Parti sıralarına gidip selamlaşması ve ardından verdiği ‘barış’ mesajlarıyla başlayan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu çağrıya olumlu yanıt vermesini hatırlatan Ensarioğlu, DEM Parti’nin Diyarbakır’daki miting ile tekrar kaos ve kargaşa yaratmaya çalıştığını iddia etti.

Ensarioğlu: Örgüt liderinin talimatıyla hareket ediyorlar

AK Parti Diyarbakır milletvekili Galip Enrasioğlu, “Sayın Cumhurbaşkanımız da bu çağrıyı net bir şekilde destekledi. Peki, el uzattığı adamlar ne yapıyor?” sorusunu sorarak şunları söyledi:

“Bugün Diyarbakır’ı karıştırmak için meşguller. Bugün tüm Türkiye’ye çağrılar yapıyorlar. Örgüt liderinin talimatıyla hareket ediyorlar. Basın açıklamaları yapıp açık açık talimat verdiler. Diyarbakır’da, tam da böyle bir yumuşama ortamının herkeste umut yarattığı bir dönemde, “Biz kaostan besleniyoruz, biz kargaşadan besleniyoruz, huzur bizim işimize gelmez, birlik beraberlik işimize gelmez,” dediler ve yine vazifelerini yapıyorlar.”

ensarioglu-ahmet-orhan.jpg

Adnan Örhan: Kürtlerin ortalığı karıştırma derdi yok

Ensarioğlu’nun bu sözleri üzerine, sosyal medyadan cevap veren Sur Belediyesi Eş Başkanı Adnan Örhan ise, “Bize vatan millet Sakarya edebiyatı yapmayın siz de çok iyi biliyorsunuz Kürtlerin ortalığı karıştırma gibi bir derdi yok elzem olan barışın olması ve eşit demokratik bir yurttaşlık gerisini de başka şekilde ifade edemezsiniz ne derseniz boş.

Emin olabilirsiniz Lübnan’da Suriye’de Gazze’de katledilen çocukların acısını bu halk çok iyi hissediyor ve birebir yaşıyor sizde hissediyorsanız sizleri bu ülkenin gerçeklerini görmeye söylemeye davet ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum