Diyarbakır’da Eş Başkanlardan deprem konutlarına inceleme

Diyarbakır’da Eş Başkanlardan deprem konutlarına inceleme

Kaynak:DBB BASIN

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, Bağlar Oğlaklı Mahallesi’nde TOKİ deprem konutlarında kalan yurttaşları ziyaret ederek deprem konutlarında incelemelerde bulundu.

AMİDA HABER - Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, Bağlar Oğlaklı Mahallesi’ndeki TOKİ deprem konutlarında kalan yurttaşları ziyaret etti.

Deprem mağduru yurttaşları dinleyen Eş Başkanlar, yurttaşların yaşadığı sorunları yerinde inceleyerek çözüm için ilgili birimlerle görüştü.

dogan-hatun-1.jpg

‘Yurttaşlar farklı sorunlarla uğraşmamalı, eksiklikler giderilmeli’

Yurttaşların konutlarda yaşadığı mağduriyetlerin son bulması gerektiğini belirten Eş Başkanlar, yurttaşlarla birlikte konutların proje müdürü ile görüştü. Elektrik ve su sorunları ile evlerdeki eksikliklerin bir an önce tamamlanması gerektiğini ifade eden Eş Başkanlar, depremden etkilenen yurttaşların farklı sorunlarla uğraşmamaları gerektiğini söyledi.

dogan-hatun-3.jpg

İnceleme sırasında Eş Başkanlara, Genel Sekreter Yardımcısı Reşat Bakan, DİSKİ Genel Müdür Yardımcısı Serdar Arslan, Ulaşım Dairesi Başkanı Temel Cengiz, Yol Yapım Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Özgür Tekin ve meclis üyeleri eşlik etti.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.