Diyarbakır’da feci kaza: Genç kadın ağır yaralandı

Diyarbakır’da feci kaza: Genç kadın ağır yaralandı
Diyarbakır’ın Ergani İlçesi’nde yolun karşısına geçmeye çalışan B.K adlı genç kadına otomobil çarptı. Ağır yaralanan B.K hastaneye kaldırıldı.

AMİDA HABER- Feci kaza, Diyarbakır’ın Ergani İlçesi’nde yaşandı. Edinilen bilgilere göre, hayvanlarını yaylaya götürmek için Erzincan’dan yola çıkan bir aile tır ile Ergani İlçesi’ndeki bir tesiste mola verdi. Daha sonra tıra doğru giden ailenin kızlarından B.K., M.D idaresindeki 34 EAT 650 plakalı otomobilin çarpması sonucu metrelerce sürüklenerek ağır yaralandı.

Kaza anı güvenlik kamarasına yansıdı

kaza1.jpg

Kaza anı, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Kazanın 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. B.K., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından önce Ergani Devlet Hastanesi'ne, ardından Dicle Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.

3 otomobil kazaya karıştı: 2 yaralı

Öte yandan Diyarbakır’ın merkez Kayapınar ilçesinde 3 otomobilin karıştığı kazada 2 kişi hafif yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Selahattin Eyyubi Bulvarı Peyas Mahallesi’nde 21 ACF 495, 06 CKZ 826 ve 21 AFK 120 plakalı otomobiller, sürücülerinin kontrolünden çıkarak karıştığı kazada otomobillerde bulunan 2 kişi hafif yaralandı. Kazanın 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından tedbir amaçlı kentteki hastanelere sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.