Diyarbakır’da felsefe öğretmeni öldürüldü

Diyarbakır’da felsefe öğretmeni öldürüldü
 Muhabir
Diyarbakır’ın Çermik İlçesi’nde felsefe öğretmeni olarak görev yapan evli iki çocuk babası Özgür Ekinci uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Olayın şüphelisi R.A kayıplara karıştı.

AMİDA HABER - Edinilen bilgilere göre olay, Çermik İlçesi Ağaçhan Köyü’nde meydana geldi. Çermik İlçesi Hakan Bahçeci Lisesi’nde Felsefe öğretmeni olarak görev yapan Özgür Ekinci iddiaya göre R.A adlı kişiden borç para aldı. Borcunu ödeyemediği için ikili arasında tartışma çıktı. Özgür Ekinci ile Ağaçhan köyüne giden R.A iddialara göre burada silahlı ateş ederek Ekinci’yi öldürdü.

cermikkk.jpg

Şüpheli kayıplara karıştı

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine 112 ile jandarma ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrollerde Özgür Ekinci’nin yaşamını yitirdiği belirlendi. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı. Şüpheli olarak aranan R.A’nın kayıpları karıştığı öğrenildi. R.A’nın yakalanması için jandarma çalışması sürüyor.

Ekinci toprağa verildi

Ekinci’nin canazesi hastaneden alınarak ilçedeki aile mezarlığında defin edildi. Eğitim-Sen Diyarbakır Şube üyesi olan Ekinci için kent merkezinde taziye kuruldu. Ekinci ailesi taziyeleri Hacı Kadri Davutoğlu taziye evinde kabul edecek.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.