Diyarbakır’da hastane yemeğinden zehirlenmişti: 3 gündür tedavi ediliyor

Diyarbakır’da hastane yemeğinden zehirlenmişti: 3 gündür tedavi ediliyor

Kaynak:Mezopotamya Ajansı

Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde zehirlenen personellerden Ömer Seyrek’in 3 gündür özel bir hastanede tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

AMİDA HABER – Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde 17 Temmuz’da verilen öğlen yemeğinin ardından çok sayıda hasta, refakatçi ve sağlık personeli zehirlenmişti.

MA’nın haberine göre Avşarlar Yemekçilik tarafından dağıtılan 2 bin kişilik yemeği yiyenler, daha sonra mide rahatsızlığı yaşadı. Yemekten zehirlenenler arasında olan temizlik personeli Ömer Seyrek, özel bir hastanede 3 gündür tedavi ediliyor.

3 gündür enfeksiyon ve ateş değerleri düşürülemiyor

Zehirlendiğini fark eden Seyrek’in Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne başvurduğu, ayakta tedavi edildikten sonra “bir şeyin yok” denilerek, taburcu edildiği, eve döndükten sonra da durumu ağırlaşan Seyrek’ın yakınları tarafından hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Seyrek’in yakınlarının, gittikleri hastanede durumunun ciddi olduğunu söylediklerini, 3 gündür tedavisi süren Seyrek’in ateş ve enfeksiyon değerlerinin düşürülemediğini ifade ettiler.

yemek.jpg

Küflü salatalık için tutanak tutuldu

Yemek zehirlenmesinden sonra bu sabah da kahvaltıda küflü salatalık dağıtıldığı, personelin çıkan küflü salatalığa dair tutanak tuttuğu belirtildi.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.