Diyarbakır’da hayvan işletmelerine destek

Diyarbakır’da hayvan işletmelerine destek

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi, “Siz Üretin Biz Her Zaman Yanınızdayız” sloganıyla ilçede tarım ve hayvancılığın desteklenmesi için yapmış olduğu destek çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.

AMİDA HABER - Yenişehir ilçesinde deprem felaketinden etkilenen küçük aile işletmelerinin desteklenmesi ve büyükbaş hayvancılığın geliştirilmesi için Hayvancılık İşletmelerine Destek Töreni düzenledi. Üçkuyu Mahallesi Nev Bahçe’de düzenlenen Hayvancılık İşletmelerine Destek Töreni’ne Yenişehir Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci ile yöneticiler katıldı.

‘Verim kaybını önlemek için’

Hayvancılık sektöründeki üreticilere “Siz Üretin Biz Her Zaman Yanınızdayız” sloganıyla destek verdiklerini belirten Beşikçi, “Bugün dağıtacağımız ve desteklediğimiz Hayvancılık İşletmeleri ile Yenişehir İlçe Tarım Müdürlüğünde görev yapan veteriner hekimlerin sahada daha iyi çalışmalarına olanak sağlamak, verim kaybını önlemek, buzağı ölümlerini azaltmak amacıyla İç ve Dış Parazit Aşı Desteği, Sağlık ekipman desteği sağladık. Ayrıca Buzağı bakım seti ve büyükbaş hayvan hijyen seti ile ilçemizde 800 büyükbaş hayvancılık işletmesinde bulunan 13 bin büyükbaş hayvanı ve 120 küçükbaş hayvancılık işletmesinde bulunan 25 bin küçükbaş hayvanın tamamını destekliyoruz. Belediyemiz tarafından ilçemizde bulunan aile işletmeleri başta olmak üzere hayvancılık sektöründe çalışmalar yapan üreticilerimiz ‘Siz Üretin Biz Her Zaman Yanınızdayız’ sloganıyla destek vermeye devam edeceğiz” dedi. (HaberMerkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.