Diyarbakır’da kadınlar 8 Mart'a hazır!

Diyarbakır’da kadınlar 8 Mart'a hazır!
TJA öncülüğünde Diyarbakır’da yarın yapılacak 8 Mart mitingi için kentte bildiri dağıtımı yapılarak, kadınlar mitinge davet edildi.

Diyarbakır’da kadınlar 8 Mart'a hazır! TJA öncülüğünde Diyarbakır’da yarın yapılacak 8 Mart mitingi için kentte bildiri dağıtımı yapılarak, kadınlar mitinge davet edildi.

DEM Parti Kayapınar İlçe Örgütü ve TJA, 8 Mart Kadınlar günü kapsamında Tekstil ziyareti ve broşür dağıtımı gerçekleştirdi. Etkinliğe, DEM Parti Peyas ilçe eşbaşkanı, ilçe belediye eşbaşkan adayı Berivan Sincar, Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Peyas İlçe Eşbaşkanı Nesibe Harran ve belediye meclis adayları katıldı.

Etkinliğe katılan kadınlar üzerinde "Jin jiyan azadî" yazan önlükleri giyerek, sokak sokak gezerek, esnaf kadınları ve sokaktaki kadınları yarın ki mitinge davet etti. Kadınlara broşür ve üzerinde "Jin jiyan azadî" yazan bayraklar verildi.

DEM Parti, Diyarbakır’ın Sur ilçesinde de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne ilişkin miting çağrısı yapıp, el broşürü dağıttı. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkan adayı Serra Bucak, Sur adayı Gulan Önkol, TJA, ilçe örgütü ve meclis üyeleri katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.