Diyarbakır’da kaza: 5 çocuk babası hayatını kaybetti

Diyarbakır’da kaza: 5 çocuk babası hayatını kaybetti
Diyarbakır’ın Eğil İlçesi’nde meydana gelen kazada 5 çocuk babası Ömer Kayhan hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı. Aile üyeleri, Karayollarının ihmali olduğunu iddia etti.

AMİDA HABER- Kaza Eğil-Dicle yolunda akşam saatlerinde meydana geldi. Bir petrol şirketinde şoför olarak çalışan 5 çocuk babası 53 yaşındaki Ömer Kayhan Eğil-Dicle yolunda virajı alamayınca araç kontrolden çıktı. Kayhan’ın kullandığı araç daha önce açılan çukurun içine doldurulan kayalara çarptı. Kafasından darbe alan Kayhan ile yanında bulunan Şeyhmus Altun ağır yaralandı.

Hastaneye sevk edildiler

Vatandaşların haber vermesi üzerine bölgeye jandarma ve 112 ekipleri sevk edildi. Burada ilk müdahaleleri yapılan Kayhan ve Altun hastaneye kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Kayhan hayatını kaybederken, Altun’un tedavisi ise sürüyor.

İhmal iddiası

Kazaya ilişkin Jandarma inceleme başlatırken, Kayhan’ın yakınları Karayolları ekiplerinin 3 yıl önce yolda çalışma yaptığı, çalışmalar kapsamında yol kenarından malzeme alındığı, malzemenin alındığı çukurun kapatılmadığını belirterek ihmal iddiasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum