Diyarbakır’da konuşan Özel’den dikkat çeken patlama açıklaması!

Diyarbakır’da konuşan Özel’den dikkat çeken patlama açıklaması!

Kaynak:Haber Merkezi

Son dakika: Ankara’da meydana gelen patlamaya ilişkin konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Patlamanın zamanı manidar” dedi.

AMİDA HABER - Bölge gezisi kapsamında Diyarbakır’a gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel’in ziyaretleri sürüyor. Özel, ziyaretler kapsamında Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ile Doğan Hatun’u ziyaret etti.

Burada konuşan CHP lideri Özel, Kürdün de Türk’ün de gözyaşının durmasını ve artık bu ülkede 86 milyonun barış kardeşlik içinde yaşamasını arzu ettiklerini söyledi.

oze-2.jpg

‘Diyarbakır’a iyi gelecek işler yapmak istiyoruz’

Özel şöyle devam etti, “Gecikmiş bir teşekkür etmek durumundayım. 14 Mayıs ve 28 Mayıs’ta Kürt seçmen CHP’nin olduğu yerde aday çıkarmayıp bizi desteklediler ve bölgeden rekor oy aldık. Bunlar için gecikmiş bir teşekkür etmek istedim. Cumhuriyet Halk Partisi’nin seçilmiş genel başkanı sıfatıyla Diyarbakır’dan bana adayımız kendi adayları gibi destek veren demokrasi umuduyla ortak ve barışçıl bir yaşam umuduyla destek veren tüm seçmenlere ve aday göstermeyerek kurumsal olarak destek olan partiye teşekkür ediyorum. Bundan sonra buradaki çalışmalarımıza ağırlık vereceğiz. Bütün Diyarbakır’a iyi gelecek işleri yapmak istiyoruz. Hep birlikte elimizden gelenini yapıp bu kadim kente halay ve zılgıtlara etkinlikler umarım olur. Son olarak acısız ve gözyaşı olmayan günlerde bir arada olmayı ümit ediyorum” dedi.

‘Patlama zamanı manidar’

ozgur-ozel.jpg

Görüşme sonrası CHP liderine Ankara’da meydana gelen patlama soruldu. CHP lideri patlamayı manidar bulduğunu söyleyerek, “Bütün terör örgütlerinin bir anda aktive olduğu bir sürecin, aslında 7 Haziran ve 1 Kasım arasında kamuoyunu nasıl yönlendirmeye çalıştığını hatırlamak gerekiyor. Kim terörden medet umuyorsa yanlış yapıyor.”

Özel: Lanetliyorum

Sosyal medya hesabından da paylaşım yapan Özel, “TUSAŞ tesislerine yönelik olarak gerçekleştirilen terör saldırısını lanetliyorum. Saldırıda şehit olan yurttaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, milletimize başsağlığı diliyorum. Terörü kimden ve nereden gelirse gelsin lanetliyorum” dedi.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum