Diyarbakır'da Narin Güran'ın akrabası gözaltında

Diyarbakır'da Narin Güran'ın akrabası gözaltında
 Muhabir
Diyarbakır’da 8 gündür haber alınamayan Narin Güran’ın kaybıyla ilgili aile bireylerinden birinin gözaltına alındığı öğrenildi.

AMİDA HABER - Diyarbakır’da 8 gündür haber alınamayan Narin Güran’ın kaybıyla ilgili aile bireylerinden birinin gözaltına alındığı öğrenildi.

narin-guran-koyyi.jpg

Diyarbakır’ın Bağlar İlçesi Tavşantepe Köyü’nde yaşayan Narin Güran 21 Ağustos’ta gittiği Kuran kursunun ardından bir daha evine dönmedi. 8 gündür 20 hanelik köyde aranan Narin Güran kaybında yeni gelişme yaşandı.

narin-guran-koy.jpg

Akrabası gözaltında

Edinilen bilgiye göre, şimdiye kadar 8 kişinin şüpheli sıfatı ile ifadesi alındı. 7’si serbest bırakıldı. Ancak bir kişinin gözaltında tutulduğu belirtildi. Gözaltına alınan kişinin kimliği ile ilgili henüz açıklama yapılmadı, ancak aile fertlerinden biri olduğu öğrenildi. Söz konusunu şüphelinin Ankara’dan gelen uzman ekip tarafından toplanan deliller ışığında sorgulandığı belirtildi.

narin-guran-koyeaa.jpg

Komutandan açıklama

Diyarbakır İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım, düzenlediği basın toplantısında sonucu çok yaklaştıklarını belirterek, “Çember daraldı” demişti.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.