Diyarbakır’da Narin’siz ilk Cuma: Gözyaşları sel oldu

Diyarbakır’da Narin’siz ilk Cuma: Gözyaşları sel oldu
 Muhabir
Diyarbakır’da kayıp Narin Güran’ı arama çalışmaları devam ederken, köydeki ilk cumada eller Narin’in bulunması için semaya açıldı.

AMİDA HABER-Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ı arama çalışmaları 10’uncu gününde devam ediyor. RTÜK tarafından Narin’e ilişkin haberlere yayın yasağının ardından köyde genel arama çalışmaları biterken, jandarma gelen ihbarlar üzerine arama tarama çalışmasına devam ediyor.

whatsapp-image-2024-08-30-at-14-13-02.jpeg

İfade işlemleri devam ediyor

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı tarafından Tavşantepe Köyü’nde kurulan kriz merkezinde ifade alma işlemleri ise titiz bir şekilde sürüyor. Ankara ve İstanbul’dan gelen uzman ekipler, belirli saatler diliminde köyde bulunan kişileri krizi merkezine çağırıp ifade aldıkları öğrenildi.

Narin’siz ilk Cuma

100 haneli köyde Narin’siz ilk Cuma için yüzlerce kişi camide bir araya geldi. Hutbeye çıkan köy imamı, kayıp Narin’in bulunması için dua etti. Cuma namazına Narin babası Arif Güran, AFAD görevlileri, jandarma personeli ile köylüler katıldı. Eller Narin’in bulunması için açıldı. Hutbe sırasında bazı köylülerin gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü.

whatsapp-image-2024-08-30-at-14-13-02-1.jpeg

RTÜK yayın yasağı kararı almıştı

Dün gözaltına alınan Narin Güran’ın 18 yaşındaki ağabeyi E.G. serbest bırakılmıştı. Anne baba ise Ankara ve İstanbul’dan gelen ekiplere yaklaşık 5 saat boyunca ifade vermişti.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.