Diyarbakır’da skandal: Sedyeden düştü bu hale geldi!

Diyarbakır’da skandal: Sedyeden düştü bu hale geldi!
 Muhabir
Diyarbakır’da özel bir hastaneye kaldırılan 85 yaşındaki kadın ölümden döndü. Sedyeden düşen kadın yoğun bakıma kaldırıldı. Aile hastane yetkilileri hakkında şikayetçi oldu.

AMİDA HABER - Diyarbakır’ın Bismil İlçesi’nde yaşayan 85 yaşındaki Gülçin Özer önceki gün rahatsızlanarak, İlçedeki hastaneye götürüldü. Diyarbakır’daki özel bir hastaneye sevk edilen Özer akşam saatlerinde sedyeden düştü. Yüzü gözü mosmor olan kadının yakınları özel hastane hakkında şikayetçi oldu.

‘Diyarbakır’a sevk ettiler’

nexwes.jpeg

Annesinin yaşadığı olayla ilgili Amida Haber’e konuşan Gülçin Özer’in olu Olcay Özer şunları söyledi, “Birlikte aynı evde kaldığım annemle sabah 08. 00’a kadar televizyon izledik. Sabah küçük bir bahçemiz vardı, onunla uğraşıyordu. Annemin herhangi bir sıkıntısı yoktu. 10.30 gibi uyuyordu. Bizde ‘biraz dinlensin dedik’. Saat 11-12 gibi yanına gittiğimde seslendim, uyanmayınca ambulansa haber verdik. 1 gibi Bismil Devlet Hastanesine yetiştik. Bütün tahliller yapıldı, beyinde pıhtı olduğunu belirtip, Diyarbakır’a sevk edeceklerini söylediler.

‘Gidin görün ama korkmayın’

Ambulansla annemizi Diyarbakır kent merkezindeki özel bir hastaneye getirdik. Emar ve kan tahlilleri yapıldıktan sonra yoğun bakıma aldılar. Annemi teslim ettiğimizde yüzünde bir sivilce dahi yoktu. Bu sabah doktorundan haber almak için yanına gittik. Annemin doktoru “hastanın yanına gidin görün, kemere bağladık ama korkmayın. Kafasına sedyenin sağına soluna vurmuş” dedi.

Annemi gördükten sonra şok olduk. Yüzü ve gözü mos mor olmuştu. Hasta bakıcı ile görüştüğümüzde ‘sedyede korkuluk olmadığı için hastayı düşürdüler’ şeklide bilgi verildi.

‘Şikayetçi olduk’

Biz annemizi hastaneye sağ salim emanet ettik. Şuan her tarafı şiş. Hastane görevlileri ve ilgili personel hakkında şikayetçi olduk. Emniyete ifade verdik. Tüm bunlar yetmiyor gibi hastane annemin fotoğraflarını çektiğim için tehdit ediyorlar. Hastayı öldürmek suç değil, resim çekmek suç olmuş” iddiasında bulundu.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.