Diyarbakır’da soygunun yeni yöntemi: Kurye ücreti!

Diyarbakır’da soygunun yeni yöntemi: Kurye ücreti!
 Muhabir
Diyarbakır’da hizmet veren kurumsal döner firması müşterilerinden kurye ücreti almaya başladı. Vatandaşlar duruma tepki göstererek bunun haksızlık olduğunu söylüyor.

AMİDA HABER- Diyarbakır’da kurumsal bir dürüm döner firması paket servisinde müşterilerden ekstra kurye ücreti almaya başladı. Duruma tepki gösteren vatandaşlar ise yerel işletmelerin ürün ücreti üstüne ekstra olarak kurye ücreti koymadıklarını dile getirerek duruma tepki gösterdi. Sipariş veren vatandaşlar kendilerinden talep edilen ekstra paket servisi ücreti şokunu yaşadılar.

Tepkiye neden oldu

doner.jpg

Başta tatlıcılar olmak üzere Diyarbakır’da hizmet veren kurumsal ve kurumsal olmayan firmalarda bu uygulama bulunmazken Türkiye geneli yüzlerce şubesi bulunan bir döner firmasının paket servislerinden ücret alması tepkilere neden oldu.

Fazladan 40 TL kurye ücreti

kurye1.jpg

Verdiği paket servisi siparişinden sonra kendisinden fazladan 40 TL ücret alınan Avaşin Yılmaz Amida Haber’e konuşarak duruma tepki gösterdi. Yılmaz hizmet sağlayıcı firmaların kurye ücreti aldığını fakat firmadan doğru sipariş verdiklerinde ekstra ücret alınmadığını belirterek “Diyarbakır’da hiç bir yerli firma müşterilerinden ekstra kurye ücreti almıyor. Son olarak kurumsal bir dürüm döner firmasından 400 TL’lik alışveriş yaptım. Eve paket servisi yapan kurye fazladan 40 TL ücret talep etti. Durumu işletmeye bildirdim fakat her ürün için 10 TL kurye ücreti aldıklarını söylediler” dedi.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.