Diyarbakır'da spor camiasını bir araya getiren düğün

Diyarbakır'da spor camiasını bir araya getiren düğün
Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Özel Kalem Müdürü Mehmet Karacaer ile, aynı kurumda çalışan Abide Dağtan Diyarbakır'da düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdi. Düğüne Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün her kademesinde görev yapan tüm personeller katıldı.

Şehmus Kızılaslan

Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Özel Kalem Müdürü Mehmet Karacaer'in, Abide Dağtan ile hayatını birleştirdiği düğün spor dünyasını da bir araya getirdi.

Törene, Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürü Nüammer Uslu, eski il müdürlerinden İslam Çetin, Yurt Hizmetleri Müdürü Turgay Sayın, Hazro İlçe Müdürü Akın Erim, Kayapınar İlçe Müdürü Barış Kaçmaz, Bağlar İlçe Müdürü Mahsun Ayhan, Bismil İlçe Müdürü Tekin Kaya, Spor Hizmetleri Müdürü Aydın Çetin, Spor Şube Müdürü Abdulbaki Karabulut, Okul Sporları Şube Müdürü Metin Öcal, Sicil Lisans Şube Müdürü Mehmet Çiftçi, Şube Müdürleri, Gençlik Merkezi Müdürleri ve personeller, sporcular, hakemler, spor branşının il temsilcileri, emekli personellerin yanı sıra çiftin eş dost ve akrabaları katıldı.

Kapıda karşılanan misafirlerin salonu hınca hınç doldurmasıyla başlayan düğünde Mehmet ve Abide'nin çiftinin nikahını Kayapınar Belediyesi Nikah Memuru kıyardı. Nikah şahitliğini de Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürü Nüammer Uslu, İslam Çetin, Veysi Koyun, Serhat Çelik yaptı.

Düğün töreni samimi bir atmosferde gerçekleşirken, davetliler çalınan Kürtçe ve Türkçe halaylarla gecenin tadını çıkarttı. Dolarların havada uçuştuğu düğün töreni gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürerken duygu dolu anlarda yaşandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.