Diyarbakır’da şüpheli kadın ölümü

Diyarbakır’da şüpheli kadın ölümü
Diyarbakır’ın Silvan İlçesi’nde N.O. isimli kadın, , şüpheli şekilde yaşamını yitirirken, yakınları kadının evli olduğu H.O. tarafından sistematik şiddet gördüğünü ve öldürülmeye çalışıldığını ileri sürdü.

Diyarbakır’da şüpheli kadın ölümü! Diyarbakır’ın Silvan İlçesi’nde N.O. isimli kadın, , şüpheli şekilde yaşamını yitirirken, yakınları kadının evli olduğu H.O. tarafından sistematik şiddet gördüğünü ve öldürülmeye çalışıldığını ileri sürdü.

Diyarbakır’ın Silvan ilçesine bağlı Girbilok Mahallesi’nde N.O. isimli kadın ( 41) yaşadığı evde şüpheli şekilde yaşamını yitirdi. Mezopotamya Ajans’ta yer alan habere göre bilinci kapalı bir şekilde Silvan Dr. Yusuf Azizoğlu Devlet Hastanesi’ne götürülen O., burada yaşamını yitirdi.

N.O.’nun ölümüyle ilgili evli olduğu H.O., “cinayet” şüphesiyle gözaltına alındı. Emniyete götürülen O.’nun ifade işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Akrabası: Daha önce öldürülmeye çalışıldı

N.O.’nun yakın akrabası, kadının daha önce eşi tarafından öldürülmeye çalışıldığını ileri dürdü. O.’nun akrabası, “N.O. eşi tarafından şiddet görüyordu. Geçen yıl kocası H., onu öldürmek istemiş. Boynuna ip takmaya çalışmış ama çocukları ve komşuları onu kurtarmış. Bu olaydan sonra ailesinin evine gitti. Birkaç ay aile evinde kaldı. Daha sonra kocasının evine dönmesin diye çok uğraş verdik. H.O., birçok aracı gönderdi ve onu eve götürdü. Daha sonra şiddet yeniden başladı. 3 yıldır şiddet görüyordu” dedi.

Şiddet gördüğünü söylemiş

N.O.’nun akrabası, N, ile son görüşmelerine de değinerek şöyle dedi: “Konuştuğumuz süreçte eşinin kendisine kötü davrandığını ama çocukları için şiddete katlandığını söyledi. En büyük çocuğu 17 yaşında. 4 çocuk annesi 3 erkek, 1 kızı var. Eşi ve kayınları onu hastaneye götürmüş. Onu hastaneye götürdükten sonra bizi aradılar. Hastaneye gittiğimizde ise H.O. ve ailesinden kimseyi göremedik. Orada bulunan görevliler, eşinin onu hastaneye getirdiğini ancak N.O.’nun kurtarılamadığını söyledi.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.