Diyarbakır’da trafik kazasında vefat eden dayı ve yeğen cenazeleri ilçelerine gönderildi

Diyarbakır’da trafik kazasında vefat eden dayı ve yeğen cenazeleri ilçelerine gönderildi
Diyarbakır’ın Bismil İlçesinde dün Tepe Mahallesinde meydana gelen kazada yaşamını yitiren Alaaddin Sevim ve Yeğeni İhsan Yalçın memleketleri Silvan İlçesinde defnedildi.

Kaza dün saat 11.00 sıralarında

Bismil İlçesi

 Tepe Mahallesi yolunda meydana geldi. Savaş Aydemir’in kullandığı 21 AEH 480 plakalı otomobil ile Alaaddin Sevim’in kullandığı 72 AZ 890 plakalı otomobiller kafa kafaya çarpışırken paramparça olan otomobilde

Alaaddin Sevim

olay yerinde, ağır yaralanan Yeğeni İshan Yalçın ise kaldırıldığı Bismil

Devlet Hastanesi

’nde yaşamını yitirmişti. Kazada yaralanan ve Bismil İlçesinde ikamet eden Savaş Aydemir’in hastanede tedavisinin devam ettiği ve hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Kazada yaşamını yitiren Alaaddin Sevim ile Yeğeni İshan Yalçın Diyarbakır Adli Tıp Kurumu’nda yapılan detaylı otopsi incelemesinin ardından gece saatlerinde ailelerine teslim edildi. Sabah saatlerinde defnedilen Alaaddin Sevim ile Yeğeni İshan Yalçın’ın yakınları köyde taziye kurdular.

Silvan’a bağlı Akçayır Köyü Pirhasan Mezrasında defnedildiler

Konu ile ilgili gazetemize bilgilendirmelerde bulunan Silvan Akçayır Köyü Muhtarı Hanifi Akar, Alaaddin Sevim ile İshan Yalçın’ın vefatından dolayı büyük bir üzüntü yaşadıklarını, köyde tam bir yas havasının hakim olduğunu belirtti. Akar, “Bismil’deki kazada ağır yaralanan Savaş Aydemir’e de acil şifalar diliyoruz, inşallah bir an önce sağlığına kavuşur” dedi.

Kızının yanına giderken kaza yaptı

Diyarbakır’ın Silvan İlçesi Akçayır Köyünde ikamet eden Alaaddin Sevim, yeğeni İshan Yalçın ile birlikte Mardin’in Savur ilçesinde oturan kızını ziyarete gittiği ve yolda kaza geçirdiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.