Diyarbakır’da yağmur suyu hatları temizlendi

Diyarbakır’da yağmur suyu hatları temizlendi

Kaynak:Basın Bülteni

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, meydana gelebilecek olası tıkanmaları önlemek amacıyla Sakarya Caddesindeki yağmur suyu hattı ızgaralarında temizlik çalışması yaptı.

AMİDA HABER - Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, Bağlar ilçesindeki Sakarya Caddesi'nde kapsamlı bir yağmur suyu hattı temizlik çalışması gerçekleştirdi. Bu temizlik, caddede meydana gelebilecek olası tıkanmaları önlemek amacıyla yapıldı.

dbb-rogar-temizlik.jpeg

Ekipler, Sakarya Caddesi boyunca toplamda 1.200 metre uzunluğundaki yağmur suyu ızgaralarını temizledi. Temizlik sırasında çıkarılan toprak ve atıklar, Büyükşehir Belediyesi'nin Çöp Depolama Sahası'na taşındı. Ayrıca, arızalı olan çeşmeler yenilendi; bu sayede su israfının önüne geçilirken, caddede alışveriş yapan vatandaşlar ve esnafların su ihtiyaçları da karşılandı.

dbb-temizlik-musluk-tadilat.jpeg

DİSKİ Genel Müdürlüğü, temizlik çalışmalarının ardından Sakarya Caddesi esnafıyla bir toplantı yaparak, yağmur suyu ızgaralarına atık atılmaması gerektiği konusunda bilgilendirme yaptı.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.