Diyarbakır’da yaşlılara bayram paketi!

Diyarbakır’da yaşlılara bayram paketi!
Kurban Bayramı öncesinde çalışmalara devam eden belediye ekipleri, yalnız yaşayan ve ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan yaşlıları ziyaret ederek bayram paketi hediye etti.

AMİDA HABER - Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Yaşlı Birimi, yaşlılara hizmet verme devam ediyor. Evde temizlik, yaşlı bakımı gibi hizmetler sunan Daire Başkanlığı, Kurban Bayramı öncesi yaşlılara ev ziyaretinde bulundu.

evde-bakim1.jpeg

Bayram paketleri, sıcak sohbet

Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Serkan Demirkıran ve Yaşlı Birimi personeli, belirlenen adreslere giderek yaşlılarla yakından ilgilendi. İçinde şeker, lokum ve kolonyanın bulunduğu bayram paketlerini hediye eden ekip, yaşlılarla uzun uzun sohbet ederek bayramlarını kutladı. Ziyaretler sırasında duygusal anlar yaşandı ve yaşlılar, bu anlamlı ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.

evde-bakim.jpeg

Kentin hafızasına vefa

Demirkıran, yaşlıların kentin hafızası olduğunu vurgulayarak, bu tür çalışmaların devam edeceğini belirtti. Ayrıca yaşlıların beklentilerini ve ihtiyaçlarını dinleyerek, yapılan hizmetlerden memnun olup olmadıklarını sordu. Yaşlılar, gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ederek bayramlarını kutladı. (Haber Merkezi)

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum